Uvařte siVolný čas

Recept: Pudinková buchta, kterou budete milovat!

Tento dezert se dobře hodí i pro dietáře. Pokud chcete jíst zdravě, lehce, ale zároveň si něco trochu dopřát, tak s chutí do toho!

Ingredience:

2 hrnky celozrnné špaldové mouky
1/2 hrnku třtinového cukru
Prášek do pečiva
1/2 hrnku oleje
vanilka1/2 hrnku mléka
2 vajíčka

Královna Lewandowska a skrytý vtípek na režiséra Vejdělka: Jaká je Aristokratka ve varu?

Pudink

1/2 litru  mouky
2 lžíce medu

Prošlehejte všechny mokré ingredience a přimíchejte je k suchým ingrediencím. Vymíchejte těsto, to poté nalijeme do vymazaného a vysypaného plechu, případně do plechu vyloženého pečícím papírem.

Puding uvařte dle návodu a místo cukru oslaďte medem. Poté lijeme „cik cak“ na těsto.

Pečeme při 180 stupních cca 4é 0 nut (zkusíme špejlí).

Související obrázky: