Recept: Pudinková buchta, kterou budete milovat!
Tento dezert se dobře hodí i pro dietáře. Pokud chcete jíst zdravě, lehce, ale zároveň si něco trochu dopřát, tak s chutí do toho!
Ingredience:
2 hrnky celozrnné špaldové mouky
1/2 hrnku třtinového cukru
Prášek do pečiva
1/2 hrnku oleje
vanilka1/2 hrnku mléka
2 vajíčka
Královna Lewandowska a skrytý vtípek na režiséra Vejdělka: Jaká je Aristokratka ve varu?
Pudink
1/2 litru mouky
2 lžíce medu
Prošlehejte všechny mokré ingredience a přimíchejte je k suchým ingrediencím. Vymíchejte těsto, to poté nalijeme do vymazaného a vysypaného plechu, případně do plechu vyloženého pečícím papírem.
Puding uvařte dle návodu a místo cukru oslaďte medem. Poté lijeme „cik cak“ na těsto.
Pečeme při 180 stupních cca 4é 0 nut (zkusíme špejlí).