Volný časZajímavosti z kraje

Festivalová sezona pomalu končí. Hrady.cz odehrály poslední koncerty na Bezdězu

    1. Hrady.cz ukončily svoji festivalovou šňůru na Bezdězu. Koncerty se odehrály uprostřed lesa na mýtině hned pod starodávným hradem.

Hrady.cz jsou skvělá každoroční akce nedupaná spoustou skvělých kapel a koncertů. Po technické a hudební stránce bylo všechno fakt na jedničku. Jídlo a pití, jako na každém koncertu trochu dražší, ale to se dalo přežít.

Stanové městečko

Součástí bylo také stanové městečko, které si návštěvníci mohli vystavět přímo před vstupem do areálu.

Naše redakce festival navštívila v sobotu a byli jsme nadšeni. Je tu ale několik věcí, které byly už méně potěšující.

Moc se nám nelíbilo parkování. Nejprve jsme dojeli na parkoviště v obci, kde se nás obsluha zeptala, jestli jedeme na festival nebo na hrad. Bodrý muž nás po ohlášení cíle cesty odeslal dál, dojeli jsme tedy na další parkoviště, které se ovšem právě zavíralo, protože jeho kapacita již byla naplněná.

Ach to parkování

A tak jsme dojeli k lesu, kde se začalo tvořit parkoviště nové. Nestěžujeme si, alespoň jsme to měli blíž do areálu. Ovšem organizace parkování nebyla kdo ví jaká. Jako kdyby organizátoři nečekali takový zájem návštěvníků.

Cena parkovného – 200 korun se nám také zdála poněkud vyšší. Další trochu horší fakt je, že se na místo určení dostává bez auta jen velmi těžko. Návštěvníci by sice mohli jet vlakem, od toho by si ale došli minimálně tři kilometry do obce a pak ještě do areálu. Bezděz je určitě skvělá lokalita, ale ne moc pro lidi bez automobilu.

Na druhou stranu to je to jediné, co jsme mohli kritizovat. Jinak jsou Hrady rozhodně skvělý festival s neopakovatelnou atmosférou.

Související obrázky:

Napsat komentář