NepropásněteVolný časZajímavosti z kraje

Dracula míří do Radonic: Marian Vojtko »vyprodal« obecní dům

Dracula, Krolock, Marcus Antonius, kardinál Richelieu… Ti všichni na jednom místě, ba co víc – v podání jediného umělce. Obecní dům v Radonicích (okres Praha-východ) v sobotu 11. února přivítá muzikálového zpěváka a herce Mariana Vojtka.

Sólo jednoho z Tenorů

V pozvánce je uvedeno, že se jedná o jednoho z nejlépe hlasově vybavených zpěváků pražské muzikálové scény. Fanouškům muzikálů ho navíc jistě netřeba dlouze představovat, jistě ho znají například z muzikálů Kleopatra, Tři mušketýři, Fantom opery, Ples upírů, Monte Cristo, Angelika a dalších.

Mimo to je též součástí hudebního uskupení 4 Tenoři, a to společně s kolegy Pavlem Vítkem, Michalem Bragagnolem a Honzou Křížem.

Šestý ročník Roztančeného divadla: Manželé Křížovi i Haďák ze Zoo vyzvou k tanci Mladou Boleslav

Tentokrát se ale bude jednat o jeho sólový koncert, ovšem vzhledem k tomu, že jistě dojde na nějaké ty historky, možná budou pánové alespoň zmíněni.

Songy i příběhy

„Zazní nejen známé operní árie, ale i kultovní muzikálové písně jako je Touha znát (Tři mušketýři), Síla vůle Bohů z Kleopatry nebo Nespravedlivý Bůh (Dracula). Těšit se můžete nejen na úžasný hudební zážitek, ale i zajímavé a veselé příběhy ze zákulisí,“ láká pozvánka do Radonic.

Program začíná v 19 hodin. Vstupné činí 310,- Kč v předprodeji a 360,- Kč na místě, přičemž místní senioři mají vstup zdarma. Vstupenky je možné zakoupit na obecním úřadě v Radonicích.

Mamma mia, koncert! Radonice roztančí songy od ABBY

Byly k dispozici též na webu, ovšem rezervační systém už hlásí, že rezervace není možná. Je tedy možné, že už je dokonce vyprodáno.

 

Marian Vojtko
Marian Vojtko

Související obrázky:

Napsat komentář