NepropásněteTipy na výletyVolný časZajímavosti z kraje

Jaro, vítej! Zámek Mělník chystá Velikonoční jarmark

Příroda už se po zimě pomalu probouzí, sluníčko občas vysvitne a vykouzlí nám úsměv na tváři, a tak už ani myšlenky na Velikonoce nejsou zcela mimo mísu… nebo snad raději mimo ošatku?


Program na svátky jara již chystá například Zámek Mělník, který je návštěvníkům otevřen již od února a na sezónu 2022 chystá vícero společenských akcí. »Vykopává« však právě Velikonočním jarmarkem. Ten by měl proběhnout od pátku 15. do neděle 17. dubna.

Na třídenním jarmarku bude řada stánků s tematickými předměty, ať již s tradičními výrobky, řemesly či pochutinami. Mlsné jazýčky ze Středočeského magazínu už se nejvíc těší na dortíky od zámecké cukrářky. Vůně čerstvé mleté kávy je už málem cítit ve vzduchu.

Ve vinných sklepích bude též možné ochutnat místní vína. Chybět nebudou ani mnohé dílny pro malé i velké a též různé zábavné atrakce. V zámecké galerii zase návštěvníci budou moci nahlédnout do historie rodu Lobkowiczů.

Více informací a fotografií z minulého ročníku jarmarku najdete na facebookové události akce. Výrobci a prodejci, kteří by na jarmarku rovněž rádi umístili svůj stánek, tam najdou i kontakt na pořadatele. 

Velikonoční jarmark

Související obrázky:

Napsat komentář