NepropásněteTipy na výletyVolný čas

Sklenička, dobré jídlo i hudba. Pražská tržnice zve na festival Vína a delikatesy

„Kdo chce, ten může jít, já si dám sklenici vína,“ zpívá Waldemar Matuška v písni Slavíci z Madridu. Pokud se také počítáte mezi milovníky vinné révy a máte o víkendu čas, máme pro vás tip. Pražská tržnice v Holešovicích totiž v sobotu 21. května zve na a festival Vína z celého světa a delikatesy.

Pokud se v Tržnici zastavíte někdy mezi 10 – 20. hodinou, bude tam pro vás přichystán jedinečný zážitek. Vstup je zdarma, ovšem počítejte s tím, že zaplatíte poplatek 100 korun za sklenici na víno, abyste mohli patřičně ochutnávat. A že bude z čeho vybírat… najdete tam totiž vína z více než 15 vinařství – ať již tuzemských či slovenských, ale také rakouských, španělských, francouzských, italských, portugalských a argentinských.

A abychom pak všichni zvládli také návrat domů a druhý den bez bolehlavu, doplní tyto ochutnávky ještě dobré jídlo včetně specialit z celého světa.

Nebude chybět ani doprovodný program. Po desáté hodině dopoledne vystoupí Lovesong Orchestra a od 16:30 do 19:30 zahraje Kubánské trio. Více informací najdete na FB stránce události. Na zdraví!

 

Související obrázky:

Napsat komentář